Tetováló gép és pigmentek amikkel dolgozom


PUREBEAU CSÚCSMINŐSÉGŰ GÉP,
KIVÁLÓ MINŐSÍTÉST KAPOTT PIGMENTEK!

A PUREBEAU sminktetováló gépei a pigmentáló készülékek legújabb generációi, a világ felső kategóriájú csúcsminőségű tetováló gépei közé tartoznak, összehasonlíthatatlan a precizitásuk, gyorsaságuk. Az igényes, formatervezett, tartós külső és innovatív technika egyszerű kezelhetőséget és professzionális munkát tesznek lehetővé.


Teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a bőr felületéhez alkalmazkodó tűsebesség. A tetoválógépek a tartós pigmentálás (testtetoválás, orvosi pigmentálás, mikropigmentálás és tartós sminktetoválás) bármely területének igényét kielégítik.

Egyedülállóan széles tű- és pigmentválaszték áll azok rendelkezésére, akik ezt a csúcsminőségű megoldást választják. A cég gondolt azokra is, akik testmotívumokat készítenek, mivel többféle ún. lapos tűt fejlesztettek gépeikhez, melyek az ábrák gyors és fájdalommentes betöltésére szolgálnak a PUREBEAU által forgalmazott tűk nem a meghajlított végű tetováló tűk elvén készültek, hanem az akupunktúrás tűkhöz hasonlóan teljesen simák, finomak. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, a tűk orvosi acélból készülnek, melyek a pigmenteket pontszerűen juttatják a bőrbe.

A PUREBEAU pigmentek az EU-ban végzett bőrgyógyászati tesztek során mindig a legjobb minősítést kapják. Egyedülállóan széles színskála áll rendelkezésünkre, hogy a legmegfelelőbb árnyalatot tudjuk kiválasztani, egyénre szabottan.

 
 

Másodpercenkénti ütésszám: 90 - 250.
Precízen és pontosan változtathatjuk a másodpercenkénti ütésszámot, 90 ütés/másodperctől egészen a 250 másodpercenkénti leütésig.
Ez a felsőkategóriás sminktetováló gép a legmagasabb igényeket kielégítő precíziós technológiával előállított készülék. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, a pigmenteket pontszerűen juttatja a bőrbe.
Teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a bőr felületéhez alkalmazkodó tűsebesség. A készülékek a tartós pigmentálás (testtetoválás, orvosi pigmentálás, mikropigmentálás és tartós sminktetoválás) bármely területének igényét kielégítik.A formabontó külsővel és a legmagasabb csúcstechnológiával kifejlesztett sminktetováló gép tehát nem csak esztétikai élmény mind a kozmetikusnak, mind a vendégeknek, hanem funkcionalitását és precíz megbízható műszaki kivitelét a Világon mindenhol elismerik és óriási népszerűségnek örvend.
 

Search Away

Kapcsolatfelvétel

Név

E-mail *

Üzenet *

Kovács-Varju Vera
+36 30 548 6851
kovacs.v.vera@gmail.com